Zoeken naar afspreken

Uw zoekactie voor afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Stefaan 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Wit kutsap gezocht ...
Ik zoek een dame die als ze geil en nat komt , wit kutsap heeft , Komt niet veel voor maar zoek deze vrouw , Kutje die wit melkachtig geilsap maakt .. Om lekker lang te heffen , te vingeren , evt fisten . Ik ben een gladgeschoren man , mooie harde pik krijg je erbij , als hij je kutje ook mag proeven . Graag overdag kunnen afspreken , regio Izegem,Harelbeke , Waregem . Als je kan ontvangen , kom ik je beffen op de keukentafel , anders hotelkamer. Stuur een berichtje als je geil en nat staat . Zal je goed verzorgen met respect. Stefaan .  
gisteren
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie; poepe ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
gisteren
Dave 49 jaar Limburg - HASSELT
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
gisteren
Geert 51 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg 0471641246
Welke vrouw heeft zin
Hallo ik ben man van 51 jaar ben van omgeving Kortenberg zoekt een vrouw om sex ermee te hebben alles is bespreekbaar liefst een vrouw van Kortenberg en omstreken wie wil afspreken kan mij contacteren via sms op mijn gsm nr dat boven vermeld staat ik reageer niet op mails .  
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuke dame voor regelmatig contact.(Friends With Benefits)Op regelmatige basis afspreken voor een lekkere sexdate,massage,sauna,...Kortom een date waar veel kan maar niets moet.Ik sta voor veel open maar ben niet op zoek naar extreme dingen.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Dames met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
gisteren
Dave 49 jaar Limburg - HASSELT
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
gisteren
Kobe 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie durft?
Hallo dames, al fijn dat je deze advertentie even leest want ik ben op zoek naar een witte raaf die durft afspreken met deze spontane, humorvolle en best goed uitziende man om... toe te kijken hoe ik met mezelf speel. Meer hoeft er niet te gebeuren maar kan wel als je daar zelf zin in hebt. Dit kan op een discrete publieke locatie (bvb in de wagen), tijdens een privé sauna bezoekje of bij mij thuis. Geprikkeld? Durf je deze spannende date wel aan? Stuur dan even een berichtje en dan...  
gisteren
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame van ongeveer dezelfde leeftijd om regelmatig mee af te spreken. Ben gediplomeerd masseur en verwen graag met massage als aanleiding tot meer. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne, no drama, en iemand die je zal behandelen/verwennen als een prinses. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10